Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μένιος Φουρθιώτης: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι και το γραφείο του (video)

Μένιος Φουρθιώτης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει προσαχθεί ο γνωστός παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, μαζί με ακόμη δύο άτομα, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι και στο γραφείο του.

Η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, από αγνώστους στην Εκάλη στις 17 Απριλίου, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τμήμα εκβιαστών στην Ασφάλεια Αττικής μαζί με ακόμα δύο άτομα που φαίνεται πως είναι οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης στο σπίτι του. Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση των τριών ατόμων.

Όλα πήραν τον δρόμο τους όταν εξακριβώθηκε από την βαλλιστική πως οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και οι κάλυκες που είχαν εντοπιστεί στην Εκάλη προέρχονται από το ίδιο καλάσνικοφ

Οι αστυνομικοί κατάφεραν σύμφωνα με το Mega να εντοπίσουν τους δύο Έλληνες δράστες, από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του παρουσιαστή.

Βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και για το αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη. Πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

Μένιος Φουρθιώτης: Σε αστυνομικό κλοιό η περιοχή γύρω από το σπίτι του

Αστυνομικοί βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα έξω από το σπίτι αλλά και στα πέριξ. Οι άνδρες της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι του παρουσιαστή, προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού του υπολογιστή και άλλα αντικείμενα και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις