Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μένιος Φουρθιώτης: Παράλογες απαιτήσεις για γάλα αμυγδάλου και βρώμη – Απειλές για τηλεφωνήματα σε υπουργούς

Μένιος Φουρθιώτης: Παράλογες απαιτήσεις για γάλα αμυγδάλου και βρώμη – Απειλές για τηλεφωνήματα σε υπουργούς

Σαν να μην είναι στη φυλακή αλλά σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο συμπεριφέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Οι απαιτήσεις του παράλογες και οι απειλές σε… «θεούς και δαίμονες» συνεχείς!

«Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε άνθρωποι που… ζουν τον Μένιο Φουρθιώτη και βλέπουν τη συμπεριφορά του λίγες μέρες μετά την απόφασή του να προφυλακιστεί.

Ο παρουσιαστής, που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έχει ζητήσει να του πάνε στο κελί του γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρώμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου, τοστ μόνο με τυρί.

«Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν αρκείται στις παράλογες απαιτήσεις αλλά εκτοξεύει απειλές!

Απειλεί τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως αν δεν ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του και δεν του φέρουν όσα ζητάει, θα τους κάνει μήνυση, λέει συνέχεια ότι «έχω γνωστούς πολιτικούς».

Click4more Μένιος Φουρθιώτης: Οι αθέατες πτυχές της υπόθεσης – Ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης και το sms όπως εστάλη

Έχει φτάσει δε στο σημείο να κατηγορεί τους σωφρονιστικούς πως θέλουν να τον σκοτώσουν για να μην μιλήσει και «γι’ αυτό μου δίνετε αυτά που δεν τρώω»!

«Θα πάρω τηλέφωνο τους υπουργούς και θα σας κανονίσουμε», είναι μια άλλη απειλή που εκτοξεύει συνεχώς ο Μένιος Φουρθιώτης προς τους σωφρονιστικούς.

Οι απειλές του γνωστού, προφυλακισμένου, παρουσιαστή, πάντως, πέφτουν στο… κενό.

Η κατηγορηματική εντολή από τη γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλος κρατούμενος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις