Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μένουμε σπίτι με… μουσική και θέατρο – Τα βίντεο που έγιναν viral

Μένουμε σπίτι με… μουσική και θέατρο – Τα βίντεο που έγιναν viral

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Με τον κορονοϊό σε έξαρση και την απαγόρευση κυκλοφορίας, έχουν αλλάξει κατά πολύ οι συνήθειές μας και οι επιλογές για ψυχαγωγία.

Ο κορονοϊός άλλαξε για πάντα τη ζωή μας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας και ο περιορισμός των μετακινήσεων έχει ασφαλώς αλλάξει και τον τρόπο που… προσεγγίζουμε την ψυχαγωγία. Δείτε μερικά βίντεο που έγιναν αμέσως viral!

Παραλλαγμένη επανεκτέλεση μαθήτριας του «Θα κάτσω σπίτι».

Ρεσιτάλ δημιουργικότητας δίνουν αρκετοί τηλεθεατές της ΕΡΤ και τα βίντεό τους γίνονται όλο και πιο ευρηματικά! Αυτή τη φορά, ένα νέο τραγούδι αλλά κι ένα παιχνίδι θησαυρού, ήρθαν για να «κλέψουν» την παράσταση!

Στο 3ο ΓΕΛ Πετρούπολης αντί για παράσταση, έκαναν βίντεο στο σπίτι!

Οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης ετοίμαζαν μια θεατρική παράσταση, η οποία αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης, ωστόσο τα παιδιά και οι καθηγητές δεν το έβαλαν κάτω και δημιούργησαν ένα βίντεο στο σπίτι που προάγει τη δημιουργικότητα τους!

Μήνυμα αισιοδοξίας από την φιλαρμονική της Αθήνας

Με το σύνθημα «μένουμε σπίτι, παραμένουμε αισιόδοξοι», επιλέγει η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων να απευθύνει μήνυμα σε όλους εμάς. Επιλέγουν να παίξουν το αγαπημένο τραγούδι «Αθήνα» του Μάνου Χατζηδάκι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις