Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μένουμε σπίτι: Ποια είναι η σωστή απόσταση από την τηλεόραση ανάλογα με την οθόνη

Μένουμε σπίτι: Ποια είναι η σωστή απόσταση από την τηλεόραση ανάλογα με την οθόνη

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Η έξαρση του κορονοϊού έχει αλλάξει κατά πολύ τις καθημερινές μας συνήθειες, και όλο και περισσότεροι βρίσκονται πολλές ώρες… αποκλεισμένοι στο σπίτι τους μπροστά σε μία τηλεόραση…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ο κορονοϊός μας κρατάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, μπροστά από μία τηλεόραση. Μικροί και μεγάλοι καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε ποια είναι η σωστή απόσταση που πρέπει να βρισκόμαστε από την τηλεόραση ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Digea σε ανάρτηση στα social media: “οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβάλλουν σε όλους μας, ως υπεύθυνοι πολίτες, να μείνουμε στο σπίτι. Η παραμονή αυτή, έχει ωθήσει αρκετούς αυτές τις ημέρες να ασχοληθούν περισσότερο με τα “εντός σπιτιού” και να περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μπροστά στην τηλεόραση. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η ενασχόληση με τα “εντός του σπιτιού” έχει οδηγήσει μεταξύ άλλων και σε αναδιάταξη επίπλων και συσκευών στο σαλόνι. Στην παρακάτω εικόνα θα βρείτε ένα χρήσιμο ενδεικτικό “οδηγό” για το που τελικά πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεοπτική συσκευή σε σχέση με τον καναπέ σας, ανάλογα βέβαια και με τις διαστάσεις που αυτή έχει. #menoumespiti”.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβάλλουν σε όλους μας, ως υπεύθυνοι πολίτες, να μείνουμε στο σπίτι. Η παραμονή…

Gepostet von Digea am Donnerstag, 19. März 2020

Μένουμε σπίτι, λοιπόν, και προσέχουμε πόσο κοντά καθόμαστε στην τηλεόραση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις