Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ – «Μετά από 2 μήνες πάω να δω τους δικούς μου»

Μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ – «Μετά από 2 μήνες πάω να δω τους δικούς μου»

Περίμεναν πως και πως να αρθούν τα μέτρα και καθώς δεν είχαν άλλον τρόπο επέλεξαν τα ΚΤΕΛ για την μετακίνησή τους. Φοβισμένοι, αλλά αποφασισμένοι πολλοί ταξιδιώτες βρέθηκαν σήμερα στον Κηφισό.

Η εικόνα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ήταν διαφορετική από εκείνη που ξέραμε λίγους μήνες πριν. Οι επιβάτες λιγοστοί και μουδιασμένοι και με μεγάλη προσοχή.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν από σήμερα επιτρέπεται η πλήρωση των θέσεων έως 50%, μέχρι τις 31 Μαΐου, οπότε και θα επανεξεταστεί το εν λόγω πλαίσιο με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. Η χρήση των θέσεων  είναι ένα κάθισμα κατειλημμένο ένα κενό. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι επιβάτες τηρούσαν αποστάσεις 1-1,5 μέτρο στους χώρους αναμονής και κατά την επιβίβαση τους στα μέσα.

Το newsit.gr μίλησε και με επιβάτες που ήταν εξοπλισμένοι με όλα. Με μάσκες και με γάντια για το ταξίδι. Μάλιστα ένας από αυτούς μας είπε: «Είμαι φαντάρος και μετά από δυο μήνες πηγαίνω σπίτι να δω τους δικούς μου».

Μιλήσαμε και με οδηγό ο οποίος είπε: «Φοβάται ο κόσμος. Θέλουν να κάθονται μόνοι τους. Εμείς κάνουμε συστάσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τους χωροφύλακες. Τηρούμε τα μέτρα. Έχουμε αντισηπτικά και μάσκες και κάθονται λιγότερα άτομα. Ενώ χωράνε 50 βάζουμε 25».

Δείτε εικόνες από τα ΚΤΕΛ Κηφισού

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάϊμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις