Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μέσα” στον ινδικό γάμο… υπερπαραγωγή στο Ζάππειο [pics, vid]

“Μέσα” στον ινδικό γάμο… υπερπαραγωγή στο Ζάππειο [pics, vid]

Ένας γάμος που συζητήθηκε πολύ, κυρίως εξαιτίας του κόστους του. Ένα ζευγάρι Ινδών αποφάσισαν να παντρευτούν στην Ελλάδα και τώρα έρχονται στο φως εικόνες μέσα από την παραμυθένια τελετή, το Ζάππειο όπου έγινε η δεξίωση αλλά και από τα ξενοδοχεία όπου έμειναν οι οικογένειες και οι καλεσμένοι.

Οι εκδηλώσεις για τον γάμο της Σερένα Ισρανί και του Εϊτζέι Νταλαμάλ κόστισε πολλές χιλιάδες ευρώ (για άλλους σχεδόν 400.000€ για άλλους σχεδόν ένα εκατομμύριο) κράτησαν τέσσερις μέρες, με τους καλεσμένους τους να απολαμβάνουν δείπνο με θέα στην Ακρόπολη, να παρτάρουν μέχρι το πρωί στην παραλία, να κάνουν χένα tatoos, να πίνουν καφέ στους δρόμους της Αθήνας, να επισκέπτονται τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η μέρα του γάμου ξεκίνησε με την τελετή Baraat, κατά την οποία ο γαμπρός πηγαίνει συνοδεία στο γάμο με μια άμαξα που σέρνουν δυο άσπρα άλογα. Στην καρδιά της Αθήνας, καλεσμένοι του ζευγαριού με παραδοσιακές φορεσιές χόρευαν υπό τους ήχους μουσικής και συνόδευαν τον γαμπρό και την οικογένειά του. Ακολούθησε η τελετή Milni κατά την οποία ενώνονται οι δυο οικογένειες.

Ο γάμος ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό γλέντι στο Ζάππειο Μέγαρο. Οι δυο νέοι που αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αθήνα και για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους “έκλεισαν” δυο από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, τη Μεγάλη Βρετάννια και το King George στο Σύνταγμα, μοιράζουν τις ζωές τους ανάμεσα στο Λάγος και το Λονδίνο.

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία που ανέλαβε τη διοργάνωση της γαμήλιας τελετής και των εκδηλώσεων, είναι μια ωδή στην Αθήνα και τις ομορφιές της, από τα δυο ξενοδοχεία όπου έμειναν οι οικογένειες, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους, ως το εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, τα παραλιακά μπαρ όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας όσοι τίμησαν τους δυο νέους μέχρι το Ζάππειο και τη γαμήλια δεξίωση.

Video: fyevent.gr
Φωτογραφίες: Instagram/manesphoto

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε