Ελλάδα

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε η λήψη DNA του κρεοπώλη – Τι «θυμήθηκε» ξαφνικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται σε υπόθεση δολοφονίας.

Η σορός που βρέθηκε χθες στους βάλτους, στο Μεσολόγγι -και κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στον άτυχο Μπάμπη- φαίνεται πως «ξεκλείδωσε» πολλά στοιχεία για τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να λύσουν το «γρίφο» της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIVE το μεσημέρι βγήκε διάταξη από τον ανακριτή, για λήψη dna του κρεοπώλη που κρατείται για την πολύκροτη υπόθεση.

Η εξέταση και η επίσημη ταυτοποίηση της σορού, γίνεται σήμερα στην ιατροδικαστική της Πάτρας, από την οικογένεια του άτυχου Μπάμπη αλλά και με εξέταση DNA.

Τώρα, ζητήθηκε να παρθεί DNA και από τον κρεοπώλη για να γίνει αντιπαραβολή με ενδεχόμενα ευρήματα.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα στο newsit.gr κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης πάρθηκε δείγμα από τα νύχια του θύματος, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει dna του κρεοπώλη ή και άλλου ατόμου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άτυχος Μπάμπης έχει διαμπερή τραύματα και πυροβολήθηκε από μπροστά.

Τι θυμήθηκε ξαφνικά ο κρεοπώλης

Στο μεταξύ, ενώ όλες αυτές τις ημέρες ο κρεοπώλης έλεγε συνεχώς πως δε θυμάται τίποτα από το επίμαχο διάστημα της δολοφονίας, σύμφωνα με το Alpha, ο κρεοπώλης φαίνεται πως ξαφνικά… θυμήθηκε!

Στο ρεπορτάζ του TLIVE αναφέρθηκε πως ο κρεοπώλης είπε στην ανακρίτρια ότι για 40 λεπτά έκανε «βόλτα» με τον Μπάμπη τα μοιραία λεπτά.

«Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και τα είχα επιστρέψει… Κάναμε βόλτες. Δε θυμάμαι το λόγο… Μου είπε ότι κάπου τον περίμενε κάποιος. Εκεί τον άφησα, στη διασταύρωση των ΤΕΙ» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο περήφανος χορός των Ποντίων υπό σφοδρή βροχή στο Σύνταγμα - Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία
Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκινητική επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με Εύζωνους ντυμένους με τη φορεσιά του Πόντιου Αντάρτη
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Le Monde: Νέα γαλλική νομοθεσία «επιτρέπει» την επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο
Σε άρθρο της η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή αναφέρει ότι «η Γαλλία θα μπορούσε να επιλέξει μία επιστροφή, εμπνεόμενη από τα παραδείγματα του Βατικανού, της Ιταλίας και του Πανεπιστήμιου της Χαϊδελβέργης»
Αγάλματα
«Φώναζα "πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά"» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Πάτρα
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου
Ανδριάνα Φωτακοπούλου
6