Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Νέα ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα και τις κινήσεις του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Νέα ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα και τις κινήσεις του κρεοπώλη

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη μοιραία νύχτα…

Ήταν 9.54 όταν τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στο Μεσολόγγι. Είναι από το φούρνο, έξω από το σπίτι του κρεοπώλη ενώ εκείνος επέστρεφε από την περιοχή των Λυόμενων. Στο σημείο που παρέμεινε για 10 λεπτά, χωρίς να έχει δώσεις στις αστυνομικές αρχές τις εξηγήσεις για το τι έκανε εκεί…

Παράλληλα σε αυτό το σημείο, μένουν και δύο φίλοι του που έχουν καταθέσει στις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση. Αποκαλυπτικά είναι τα ντοκουμέντα που έφερε στο φως η εκπομπή TLIVE και συγκεκριμένα, δύο φωτογραφίες:

Η πρώτη εικόνα είναι από τα πρώτα λεπτά που έχει μπει ο άτυχος Μπάμπης στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Ήταν 8.33 το βράδυ και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κρεοπώλης μόλις είχε παραλάβει το παιδί και πήγαιναν μαζί, με το αυτοκίνητό του.

Σε μία άλλη εικόνα, περίπου μία ώρα μετά, στις 21.28, οι κάμερες στην οδό Ναυπάκτου κατέγραψαν το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να έχει άλλη κατεύθυνση από εκείνη που είχε υποστηρίξει ο ίδιος στην καταθέσεις του. Μια εικόνα που πιστοποιεί ότι ενώ ο κρεοπώλης πλησίαζε στο σπίτι του, αντί να στρίψει δεξιά εκείνος επέλεξε να πάει αριστερά.

Αργότερα, άλλα ντοκουμέντα τον δείχνουν να ανεβαίνει και να πηγαίνει στο μίνι μάρκετ για να πάρει το χαρτί.

Όλα τα ντοκουμέντα πιστοποιούν ότι ο κρεοπώλης αφού άφησε τον Μπάμπη κινήθηκε περίεργα και καταγράφηκε σε σημεία που, σύμφωνα με τις καταθέσεις του, δε θα έπρεπε να είναι.

Παρά τα πολλά ντοκουμέντα ωστόσο, ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Μπάμπη.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις