Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Ψάχνει μόνη της τον Μπάμπη η οικογένειά του – «Μιλήστε για να τον βρούμε και να τελέσουμε την κηδεία του»

Μεσολόγγι: Ψάχνει μόνη της τον Μπάμπη η οικογένειά του – «Μιλήστε για να τον βρούμε και να τελέσουμε την κηδεία του»

Με όσα ψυχικά αποθέματα τους έχουν απομείνει τα μέλη της οικογένειας του Μπάμπη που αγνοείται για 15η ημέρα, συνεχίζουν να ψάχνουν μόνα τους στους βάλτους και στις αγροτικές περιοχές του Μεσολογγίου, προκειμένου να βρουν τη σορό τους αγαπημένου τους προσώπου και να προχωρήσουν στην ταφή της.

Μετά τη 9η ημέρα, όπως προβλέπονται άλλωστε κι από τα πρωτόκολλα, οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων σταματούν. Στην ανατριχιαστική υπόθεση του Μεσολογγίου οι αρμόδιες υπηρεσίες έψαξαν για 48 ώρες επιπλέον και έπειτα σταμάτησαν.

Ωστόσο, η μητέρα, οι αδερφές και οι φίλοι του 31χρονου άνδρα παρότι έχουν χάσει τις ελπίδες τους να είναι ο αγαπημένος τους Μπάμπης ζωντανός, δεν σταματούν να «χτενίζουν» τις πιο ύποπτες περιοχές.

Ο κρεοπώλης, που σε καμία στιγμή των καταθέσεων του δεν «έσπασε» απέναντι στους αστυνομικούς, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Χθες, Πέμπτη (18.01.24) οι συγγενείς του Μπάμπη συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και ζητούσαν από τον 50χρονο φερόμενο ως δράστη της εγκληματικής ενέργειας να τους πει που είναι ο Μπάμπης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού άνδρα, η οποία όση ώρα παρέμεινε έξω από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ με δάκρυα στα μάτια, φώναζε στο δράστη που κατέθετε: «Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Συγκλονιστική είναι όμως και η τελευταία ανάρτηση της αδερφής του 31χρονου στο διαδίκτυο, η οποία ζητάει εκ νέου τη βοήθεια του κόσμου για να δοθεί τέλος στην εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, που είναι ο άνθρωπός μας», λέει στην ανάρτησή της η αδερφή του αγνοούμενου και τονίζει:

«Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ, μιλήστε να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια να απαλύνετε τον πόνο μας».

Ο 50χρονο φερόμενος ως δράστης μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από δόλο επέστρεψε από την εισαγγελία στα κρατητήρια της ασφάλειας. Από εκεί θα μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/1/2024) στο δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου, προκειμένου να απολογηθεί. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις