Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Στον ανακριτή σήμερα ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Φόβοι για επεισόδια

Μεσολόγγι: Στον ανακριτή σήμερα ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Φόβοι για επεισόδια

Φρούριο θυμίζει το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα (22.1.2024) ο κρεοπώλης για το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη. Μάλιστα, ο 50χρονος βρίσκεται μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο από τις 06.30 το πρωί για λόγους ασφαλείας. 

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου έχει μεταφερθεί ήδη ο κρεοπώλης.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Η προσοχή είναι στραμμένη σε όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη, καθώς μέχρι τώρα όχι μόνο αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά αμφισβητεί ακόμη και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Μάλιστα, άλλος ένας από τους ισχυρισμούς του καταρρίπτεται επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 50χρονο έδειξαν ότι εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, δεν είχε κάνει χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης όπως ισχυριζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος είχε λάβει την προηγούμενη Πέμπτη προθεσμία για να απολογηθεί.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις