Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά την ολονύχτια κατάθεσή του ο κρεοπώλης – Τα πέντε πρόσωπα «κλειδιά»

Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά την ολονύχτια κατάθεσή του ο κρεοπώλης – Τα πέντε πρόσωπα «κλειδιά»

Δίχως τέλος παραμένει το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς 14 ημέρες μετά κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί.

Την ώρα που η οικογένεια του 31χρονου στο Μεσολόγγι είναι πλέον σίγουρη ότι ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ο 50χρονος κρεοπώλης κλήθηκε χθες Τετάρτη (17.01.2024) να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και διευκρινίσεις σε ερωτήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κρεοπώλης αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι του εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (18.01.2024), ενώ έχει κληθεί άμεσα και ο δικηγόρος του. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Να σημειωθεί ότι και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους. Μια σειρά από βασικά ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία για τον αγνοούμενο βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο.

Όπως είναι γνωστό ο κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Ο ίδιος πάντως επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης. Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις