Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε κλάδο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Όλα τα ονόματα

Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε κλάδο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Όλα τα ονόματα

Στην εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, για τη μετάταξη 15 εκπαιδευτικών κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Οι μετατάξεις αφορούν εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 13 ψυχολόγους (ΠΕ23) και δυο κοινωνικών λειτουργών (ΠΕ20).

Η απόφαση του υπουργού Παιδείας αφορά συγκεκριμένα στην «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και ΕΕΠ-ΕΒΠ σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους και σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., καθώς και εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Δ.Ε. για το σχολικό έτος 2023-2024».

Στο ΦΕΚ αναφέρονται και τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί μετατάσσονται με τον βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που διαθέτουν και τίθενται στη διάθεση των οικείων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις στην περιοχή/δομή μετάταξής τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις