Ελλάδα

Μεθυσμένος οδηγός πιάστηκε να τρέχει με 206 χλμ/ώρα στη Συγγρού – Τον εντόπισε radar της Τροχαίας

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φρένο» στην επικίνδυνη οδήγηση ενός 45χρονου έβαλε ξημερώματα Πέμπτης (03.04.2025) η Τροχαία, καθώς ο εν λόγο οδηγός εντοπίστηκε να τρέχει με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, με πάνω από 200 χλμ/ώρα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 45χρονος κινούνταν με 206 χλμ/ώρα -αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 90 χλμ/ώρα- επί της λεωφόρου Συγγρού υπό την επήρρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Αστυνομικοί της Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) επιτηρούσαν το όχημα σε όλη την πορεία του, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με άλλο όχημα και το ακινητοποίησαν επί της λεωφόρου Αθηνών στην περιοχή του Περιστερίου ενώ σε έλεγχο με συσκευή αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,52 mg/l.

Στον οδηγό του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
28η Οκτωβρίου: Οι δρόμοι που κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της παρέλασης  – Τροποποιήσεις σε Μετρό και Τραμ
Στην Αθήνα, τα μέτρα επικεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, ενώ στη Θεσσαλονίκη, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με 6 σταθμούς του μετρό να κλείνουν
Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
32