Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Μαρία Ηλιάκη για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»; Η απολαυστική συνάντηση με τον Γιώργο Λιανό

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Μαρία Ηλιάκη για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»; Η απολαυστική συνάντηση με τον Γιώργο Λιανό

Έχει μάτια μόνο για το κινητό της ή για όποιο κινητό έχει εγκαταστημένη την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Γιατί στόχος της Μαρίας Ηλιάκη είναι να κάνει high score στις δοκιμασίες της εφαρμογής και να δώσει δύναμη στο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Λιανός θα καταφέρει να της αποσπάσει την προσοχή; Και τι συμβαίνει όταν ξαφνικά το κινητό της μένει από μπαταρία;  

Δείτε το βίντεο

Πώς θα μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι δωρεάν. Με κάθε download της εφαρμογής και μέσα από τη συμμετοχή μας σε διασκεδαστικές δοκιμασίες συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση, ώστε να συνεχιστεί η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας. 

Για να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» από το Google Play ή το App Store
  • Συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει ολοκληρώσει το 88% του έργου, που έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα των δύο νοσοκομείων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις