Ελλάδα

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της ΔΕΛΤΑ: Με βλέμμα στο μέλλον και ρίζες στην παράδοση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επανερχόμαστε σταθερά στις αξίες που μας μεγάλωσαν. Αυτές τις αξίες που κάνουμε μνήμες και διατηρούμε καθημερινά ως πλοηγό στην ζωή μας.

Αυτά που επιλέγουμε να καταναλώνουμε, αυτά που επιλέγουμε για την οικογένεια μας, αυτά που έρχονται από μικρούς Έλληνες παράγωγους, που δίνουν ζωή στην ελληνική περιφέρεια.

Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά αναδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλουν οι μικροί Έλληνες παραγωγοί και συνεχίζει να τους στηρίζει, με δύο νέες γευστικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

PDZ

Η πρωτοποριακή αυτή επιλογή να έρθει στην αγορά γάλακτος φρέσκο βιολογικό και φρέσκο κατσικίσιο γάλα συμπληρώνεται και με την επιλογή οικολογικότερης συσκευασίας με ανακυκλωμένο πλαστικό έως και 35% rPet.

Επιπροσθέτως, φέρνει μια ακόμη καινοτομία στη νέα συσκευασία, το μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος, στοιχείο που εξασφαλίζει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στο προϊόν.

PDZ Η συνεργασία και η στήριξη των μικρών παραγωγών, η προσθήκη νέων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, σε νέες συσκευασίες φιλικότερες στο περιβάλλον, αναδεικνύουν τη στρατηγική επιλογή της ΔΕΛΤΑ, καθώς στο DNA της έχει την επιστροφή στις αξίες που διαχρονικά μας οδήγησαν στο σήμερα και εξακολουθούν να αποτελούν οδηγό για την επόμενη μέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ - Το μήνυμα που εμφανίζεται
Όπως φαίνεται, πρόκειται για επίθεση τύπου web defacement, κατά την οποία οι δράστες αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον διακομιστή και αντικαθιστούν την αρχική σελίδα του ιστοτόπου με δικό τους περιεχόμενο
Κυβερνοεπίθεση στον ΕΦΕΤ
Χαλάνδρι: «Ο 17χρονος και ο φίλος του πήραν αλκοόλ με πλαστό δίπλωμα, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν τον είδε να πέφτει από το μπαλκόνι» λέει εργαζόμενη στο ξενοδοχείο
«Ο νεαρός είπε ότι στην αρχή είχαν πάει σε περίπτερο να πάρουν αλκοόλ και δεν τους έδωσαν, μετά σκέφτηκαν να φτιάξουν την πλαστή άδεια οδήγησης και έτσι την έδειξαν στο μίνι μάρκετ και κατάφεραν να αγοράσουν αλκοόλ»
Πτώση 17χρονου στο Χαλάνδρι
Πάνω από 150 συλλήψεις την τελευταία τριετία για γκαζάκια – Οι 191 δικογραφίες και τα ερωτήματα για την ποινική έκβαση τους
Την τελευταία τριετία έχουν σχηματιστεί 191 δικογραφίες για υποθέσεις που αφορούν τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών σε γραφεία, εταιρίες, σπίτια ακόμα και σε αυτοκίνητα
Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη