Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της ΔΕΛΤΑ: Με βλέμμα στο μέλλον και ρίζες στην παράδοση

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της ΔΕΛΤΑ: Με βλέμμα στο μέλλον και ρίζες στην παράδοση

Επανερχόμαστε σταθερά στις αξίες που μας μεγάλωσαν. Αυτές τις αξίες που κάνουμε μνήμες και διατηρούμε καθημερινά ως πλοηγό στην ζωή μας.

Αυτά που επιλέγουμε να καταναλώνουμε, αυτά που επιλέγουμε για την οικογένεια μας, αυτά που έρχονται από μικρούς Έλληνες παράγωγους, που δίνουν ζωή στην ελληνική περιφέρεια.

Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά αναδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλουν οι μικροί Έλληνες παραγωγοί και συνεχίζει να τους στηρίζει, με δύο νέες γευστικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

Η πρωτοποριακή αυτή επιλογή να έρθει στην αγορά γάλακτος φρέσκο βιολογικό και φρέσκο κατσικίσιο γάλα συμπληρώνεται και με την επιλογή οικολογικότερης συσκευασίας με ανακυκλωμένο πλαστικό έως και 35% rPet.

Επιπροσθέτως, φέρνει μια ακόμη καινοτομία στη νέα συσκευασία, το μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος, στοιχείο που εξασφαλίζει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στο προϊόν.

Η συνεργασία και η στήριξη των μικρών παραγωγών, η προσθήκη νέων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, σε νέες συσκευασίες φιλικότερες στο περιβάλλον, αναδεικνύουν τη στρατηγική επιλογή της ΔΕΛΤΑ, καθώς στο DNA της έχει την επιστροφή στις αξίες που διαχρονικά μας οδήγησαν στο σήμερα και εξακολουθούν να αποτελούν οδηγό για την επόμενη μέρα.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις