Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μίνα Βαλυράκη: Ο Σήφης δολοφονήθηκε

Μίνα Βαλυράκη: Ο Σήφης δολοφονήθηκε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο  σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε».

Με αυτά τα λόγια, η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου-Bαλυράκη, σχολιάζει τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις – Τι έδειξε η νέα ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική εξέταση που έκανε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη, έφερε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Βάση των νέων δεδομένων η οικογένεια μιλάει πλέον ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια κι όχι για κάποιο ατύχημα. Η σύζυγος του πρώην υπουργού αλλά και τα παιδιά του δεν πίστεψαν σε καμία περίπτωση ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο που είχε βγει στα ανοιχτά της Ερέτριας το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου έπεσε από στη θάλασσα από απροσεξία από το φουσκωτό του στη θάλασσα και βρήκε τραγικό θάνατο από την προπέλα που σκάφους του.

Click4More: Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση Βαλυράκη – Τι έδειξε η νέα ιατροδικαστική έκθεση
 

Έτσι η οικογένεια τοποθέτησε ειδικούς εμπειρογνώμονες αλλά και νομικούς συμβούλους οι οποίοι κλήθηκαν να συμβάλλουν έτσι ώστε να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί δεξιά στο πρόσωπο, από την προπέλα του σκάφους του, ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχουν άλλα δύο χτυπήματα τα οποία έχουν προκληθεί από άλλο τέμνον όργανο το οποίο δεν ανήκει στο φουσκωτό του πρώην υπουργού.

Τα αποτελέσματα του πορίσματος επιβεβαίωσε στο newsit.grο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Γιάννης Παγουρόπουλος ο οποίος πλέον αναφέρει ότι τα νέα στοιχεία φέρνουν καινούργια δεδομένα στην υπόθεση. Έτσι η οικογένεια του αείμνηστου πολιτικού μιλάει πλέον για ανατροπή στην υπόθεση και κάνει λόγο εγκληματική ενέργεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις