Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 35+ μεταπτυχιακά στα πιο δυναμικά πεδία της αγοράς εργασίας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 35+ μεταπτυχιακά στα πιο δυναμικά πεδία της αγοράς εργασίας

«Πώς μπορώ να μπω πιο δυναμικά στην αγορά εργασίας, τώρα που πήρα το πτυχίο μου;», «Πώς γίνεται να αυξήσω την ανταγωνιστικότητά μου στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσω μια ανώτερη και καλύτερα αμειβόμενη θέση;», «Πώς θα αποκτήσω τις κατάλληλες δεξιότητες για να μπω στον κόσμο του επιχειρείν με τη δική μου ιδέα;».

Ερωτήματα όπως τα παραπάνω δεν παύουν ποτέ να απασχολούν τον σημερινό απόφοιτο ή επαγγελματία. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με στόχο να δώσει τις σωστές απαντήσεις και τα κατάλληλα εφόδια, διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 35+ μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Όλα τα μεταπτυχιακά προσφέρονται σε συνεργασία με 7 κορυφαία διεθνή Πανεπιστήμια και ο τίτλος σπουδών απονέμεται απευθείας από αυτά. Επιπλέον, έχουν τη σφραγίδα και την πιστοποίηση των πιο έγκριτων οργανισμών κάθε επιστημονικού πεδίου.

Δες παρακάτω ποιες είναι οι Σχολές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και βρες το μεταπτυχιακό που θα αποτελέσει τη σκάλα με την οποία θα ανέβεις επαγγελματικό επίπεδο.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων εκτείνεται σε ένα αρκετά ευρύ πεδίο κλάδων ώστε να προσφέρει πολλές ευκαιρίες σε όποιον τις αναζητά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν προβολέα που θα «φωτίσει» τις γνώσεις και τις ικανότητές σου και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. 

Στη Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα βρεις το μοναδικό MBA με 4 κατευθύνσεις: Project Management, FinTech Management, Business Analytics, International Business, το οποίο είναι ιδανικό για όσους φιλοδοξούν να γίνουν ανταγωνιστικοί στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα και να δώσουν διεθνείς προοπτικές στην καριέρα τους.

Επιπλέον, στη Σχολή Διοίκησης θα βρεις μεταπτυχιακά πάνω σε πεδία που παρουσιάζουν άνοδο στην αγορά εργασίας όπως: Λογιστική και Χρηματοοικονομική, το Digital Marketing, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (Entrepreneurship), αλλά και Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (Real Estate). Με άλλα λόγια, μπορείς να προετοιμάζεσαι ήδη για την επαγγελματική σου άνοδο.

Δες εδώ αναλυτικά όλα τα μεταπτυχιακά της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Σχολή Πληροφορικής

Οι απόφοιτοι ή επαγγελματίες Πληροφορικής ήδη το γνωρίζουν. Η εξειδίκευση πάνω σε έναν τομέα της Πληροφορικής λειτουργεί σαν τη γεννήτρια που δίνει ώθηση σε έναν πύραυλο ώστε να εκτοξευτεί. 

Έχοντας τη σφραγίδα εταιριών κολοσσών όπως Cisco, Oracle, Sap, GitHub και EC-Council, προσφέρει μεταπτυχιακά που οδηγούν σε ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση και υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Ο λόγος για τα:

MSc Information Security and Digital Forensics (Ασφάλεια Πληροφοριών και Ηλεκτρονική Εγκληματολογία), MSc Computing and Information Communication Technology (Τεχνολογία Ηλ. Υπολογιστών και Επικοινωνίας Πληροφορίας), MSc Computer Games Development (Ανάπτυξη παιχνιδιών Η/Υ) και MSc Data Science (Επιστήμη Δεδομένων).

Ανακάλυψε εδώ όλα τα μεταπτυχιακά της Σχολής Πληροφορικής.

Σχολή Τουρισμού

Η 7 φορές βραβευμένη και πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO), Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου δεν προσφέρει απλώς ένα μεταπτυχιακό, αλλά το μεταπτυχιακό με τα περισσότερα προνόμια.

Το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management παρέχεται από το Oxford BrookesUniversity, το 9ο στον κόσμο καλύτερο Πανεπιστήμιο για σπουδές Τουρισμού (QS World UniversityRanking 2021) και είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό που εστιάζει και στην Οργάνωση Εκδηλώσεων. Στη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα σεμινάρια θεσμού ΗοTEL OPEN FORUM. Επιπλέον, σε κάθε έναν ανατίθεται προσωπικός μέντορας (επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας) που αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Δες εδώ το μεταπτυχιακό της Σχολής Τουρισμού.

Σχολή Υγείας

Εστιάζοντας σε ραγδαία αναπτυσσόμενους κλάδους της Υγείας, η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μεταπτυχιακά στην Αποκατάσταση (MSc Rehabilitation), αλλά και στην Ιατρική Γενετική (MSc Medical Genetics and Genomics), από το Oxford Brookes University, Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2021) με πολυετή παράδοση στις σπουδές Επιστημών Υγείας.

Επιπλέον, παρακολουθώντας τις τάσεις προσφέρει τη δυνατότητα μετεκπαίδευσης στα επιστημονικά πεδία της Αθλητικής Διατροφής (MSc Applied Sport and Exercise Nutrition), αλλά και της Αθλητικής Φυσικοθεραπείας MSc

Sports Physiotherapy). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα και εστιάζουν στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη μέσω μελετών περιπτώσεων (case – studies). Η εξειδίκευση στα καλύτερά της.   

Μάθε εδώ περισσότερα τα μεταπτυχιακά τη Σχολή Υγείας.

Σχολή Ναυτιλίας 

Θεωρείται ένας από τους πιο απαιτητικούς, αλλά ταυτόχρονα γενναιόδωρους κλάδους. Για να απολαύσεις τα προνόμια που μπορεί να σου προσφέρει, αξίζει να εξελίξεις τις επαγγελματικές σου δυνάμεις, επενδύοντας στο κατάλληλο μεταπτυχιακό.

Σε συνεργασία με το Solent University, παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές Ναυτιλίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει Μεταπτυχιακά Προγράμματα στη Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση (International Maritime Business), καθώς και στη Διεθνή Ναυτιλία και την Εφοδιαστική Αλυσίδα (MSc International Shipping and Logistics).

Ταυτόχρονα, διαθέτοντας πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους ναυτιλιακούς φορείς και έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ και ισχυρό δίκτυο συνεργαζόμενων κορυφαίων ναυτιλιακών εταιριών, η Σχολή Ναυτιλίας αποτελεί σταθμό για να ενισχύσεις την επαγγελματική δικτύωση σου – με άλλα λόγια, το κλειδί για την άνοδό σου στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τα μεταπτυχιακά της Σχολής Ναυτιλίας.

Σχολή Ψυχολογίας

Η Ψυχολογία είναι μια επιστήμη που δεν παύει ποτέ να εξελίσσεται. Παράλληλα, καθώς ο αριθμός των επαγγελματιών πληθαίνει, η συνέχιση των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο παραμένει ο αποτελεσματικότερος τρόπος να ξεχωρίσεις. Πιστοποιημένη από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS), η Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συγκεντρώνει πληθώρα εξειδικεύσεων του κλάδου με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας όπως: Κλινική Ψυχολογία, Ψυχολογία της Εργασίας, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Θετική Ψυχολογία και Coaching, Παιδοψυχολογία καθώς και Νευροψυχολογία. Με έντονο ερευνητικό περιεχόμενο, τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχουν βασικό γνώμονα την εξοικείωσή των φοιτητών με τις σύγχρονες μεθόδους επιστημονικής έρευνας.

Επιπλέον, η Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό Διδακτορικό που συνδυάζει θεωρία, έρευνα και πρακτική άσκηση. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Διδακτορικού στην Ψυχολογία με κατεύθυνση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία είναι ότι δίνει μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων.

Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά και το Διδακτορικό της Σχολής Ψυχολογίας.

Σχολή Παιδαγωγικών

Δεν είναι λίγο να εργάζεσαι σε έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες για την πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της χώρας. Γι’ αυτό τον λόγο, η Σχολή Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου δίνει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και επαγγελματίες εκπαιδευτικούς να εξελίξουν τις δυνατότητες και τη δυναμική τους, ενισχύοντας έτσι το κίνητρό τους για ακόμα καλύτερες επιδόσεις στη δουλειά τους. Συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εφαρμογή, τα μεταπτυχιακά της Σχολής Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα: από εξειδικεύσεις που αφορούν αμιγώς το εκπαιδευτικό πλαίσιο όπως, Ειδική Αγωγή και Ψυχολογία Παιδιών εφαρμοσμένη σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια μέχρι εξειδικεύσεις που εστιάζουν στο διοικητικό κομμάτι της εκπαίδευσης όπως Ηγεσία/Διοίκηση στην Εκπαίδευση, καθώς και Tεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση.

Ανακάλυψε εδώ τα μεταπτυχιακά της Σχολής Παιδαγωγικών.

Πολυτεχνική Σχολή

Αν υπάρχει ένας κλάδος που η εξειδίκευση σχεδόν επιβάλλεται για την είσοδο και την εξέλιξή σου σε αυτόν είναι των τεχνικών επαγγελμάτων. Καλύπτοντας αυτή την επιτακτική ανάγκη, η Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών – Integrated Masters & Masters- στην Αρχιτεκτονική και στις ειδικότητες Πολιτικών, Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών και Μηχανολόγων Μηχανικών.

Πρόκειται για την πληρέστερη, ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή στην Ελλάδα η οποία διαθέτει οργανωμένα εργαστήρια, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας των προγραμμάτων σπουδών βρίσκεται η ανάπτυξη δημιουργικού και επινοητικού πνεύματος. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως οι απόφοιτοι/επαγγελματίες Αρχιτεκτονικής που θα επιλέξουν το μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική και τον Αστικό Σχεδιασμό (MArch Architecture & Urban Design) θα αποκτήσουν τίτλο σπουδών με πιστοποίηση από το RIBA (Royal Institute of British Architects).

Βρες εδώ τα μεταπτυχιακά της Πολυτεχνικής Σχολής.

Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας

Η Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας δίνει την ευκαιρία σε απόφοιτους Σχολών σχετικές με τη γραφή και τις παραστατικές τέχνες, να εξερευνήσουν ακόμα περισσότερο το ταλέντο τους στη δημιουργικότητα και να το ενισχύσουν με προορισμό την επαγγελματική αποκατάσταση. Ο λόγος για τα μεταπτυχιακά στη Δημιουργική Γραφή (ΜA Creative Writing) και στην Υποκριτική (ΜΑ Αcting) τα οποία, αμφότερα, εστιάζουν στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων τους. Μάλιστα, στα μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Πολιτισμού διδάσκουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες όπως οι συγγραφείς Μανίνα Ζουμπουλάκη, Χρήστος Κυθρεώτης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Σίμος Κακάλας η σκηνοθέτης Έφη Μπίρμπα κ.α..   

Ενημερώσου αναλυτικά εδώ τα μεταπτυχιακά της Σχολής Πολιτισμού & Επικοινωνίας. 

Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής

Καθώς πρόκειται για μια επιχειρηματική δραστηριότητα με τεράστιο όγκο επενδύσεων, εσόδων και κερδών, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει μεταπτυχιακά σε επιστήμες σχετικές με τον Αθλητισμό.

Ο λόγος για τα ΜΑ Sport Development and Management (Ανάπτυξη και Διοίκηση Αθλητισμού) και MSc Applied Sport and Exercise Nutrition (Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης) τα οποία καλύπτουν δύο τομείς με αυξημένη ζήτηση και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ανακάλυψε εδώ τα μεταπτυχιακά της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, να γνωρίσουν επιφανή και επιτυχημένα στελέχη παρακολουθώντας guest-lectures από αυτά, αλλά και να δώσουν συνέντευξη στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου τους, συμμετέχοντας στα Career Days που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Αθήνα | Θεσσαλονίκη Ι Μαρούσι | Πειραιάς | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα | Πάτρα

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις