Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσούρης: Νέο βίντεο από τη μοιραία νύχτα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Μιχάλης Κατσούρης: Νέο βίντεο  από τη μοιραία νύχτα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Νέο κύκλο ταυτοποιήσεων εμπλεκομένων προσώπων στην αιματηρή επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς έξω από το OPAP ARENA, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, ξεκίνησε η Αστυνομία.

Το σημαντικό είναι ότι όπως λένε «πηγές» στο newsit.gr,  εκτός από αλλοδαπούς και οπαδούς του Παναθηναϊκού, σε αυτόν τον κύκλο των ερευνών θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ που φέρεται να ενεπλάκησαν σε «μάχες» με τους χούλιγκανς κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως τραγική συνέπεια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Μάλιστα, οι έρευνες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, καθώς υπάρχουν βίντεο που εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή και κάνουν τους αξιωματικούς να εκτιμούν ότι αποτυπώνουν ακόμα και τη στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης δέχεται τη θανατηφόρα μαχαιριά στο μπράτσο.

Το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, αποτυπώνει τα πρώτα λεπτά της επίθεσης έξω από το OPAP ARENA τη μοιραία νύχτα της 7ης Αυγούστου και φαίνονται άτομα που έχουν ενεργή ανάμειξη σε μάχες σώμα με σώμα.

Μάλιστα, στα πλάνα διακρίνεται και ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης να δέχεται επίθεση από τους Κροάτες χούλιγκανς και να προσπαθεί να απομακρυνθεί. Οι χούλιγκανς με ξύλα στα χέρια χτυπούν τον 29χρονο, ενώ γύρω του κινούνται και άλλα άτομα, τα οποία οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν.

Εκτιμάται ότι είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον 10 Κροατών χούλιγκανς, τουλάχιστον 10-15 που δηλώνουν οπαδοί του Παναθηναϊκού και περίπου 5-10 ατόμων που ήταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και ενεπλάκησαν στις μάχες με το τάγμα των κουκουλοφόρων οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις