Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσουρής: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο 12/08

Μιχάλης Κατσουρής: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο 12/08

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για τα αιματηρά έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και τον άγριο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Για όποιον κατηγορούμενο έχει ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία η απόφαση των ανακριτών αρχών είναι ίδια. Να κρατηθούν προσωρινά. Ο συνολικός αριθμός των προφυλακίσεων αυτή τη στιγμή είναι 70. Στη φυλακή έχουν πάει 67 Κροάτες κατηγορούμενοι, δυο Έλληνες και ένας 22χρόνος αλβανικής καταγωγής

Όλοι όσοι έχουν απολογηθεί έχουν σύμφωνα με πληροφορίες, τηρήσει και έχουν υιοθετήσει εν πολλοίς μια κοινή, πανομοιότυπη στάση ενώπιον των ανακριτών, απαντώντας αρνητικά στα επίμονα ερωτήματα τους για το εάν γνωρίζουν πως ο 29χρονος Μιχάλης έχασε τη ζωή του.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως πήγαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας και οι Έλληνες που βρέθηκαν εκεί συμπτωματικά.

Κάνεις σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ομολογήσει ή παραδεχθεί πως έχει σχέση και πως γνωρίζει κάτι για τη δολοφονία.

Και σε αυτό που ευελπιστούν τώρα οι αρμόδιες αρχές είναι ενδεχομένως να προκύψουν κάποια κρίσιμα στοιχεία από το γενετικό υλικό και τα αλλά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και θα συγκεντρώσουν οι αρμόδιες αρχές.

Να σημειωθεί ότι σήμερα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.

Σε αναμονή της λήψης γενετικού υλικού

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί να γίνει και η λήψη γενετικού υλικού από τους 105 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις