Ελλάδα

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «KPHTH II» – Συνεχίζει με χαμηλή ταχύτητα προς το λιμάνι Ηρακλείου

Mηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου «KPHTH II» σημειώθηκε ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 12 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από Πειραιά προς το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το πλοίο με 167 επιβάτες και 71 άτομα πλήρωμα δεν έχει ζητήσει να συνδράμουν άλλα πλοία και συνεχίζει τον πλου με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι του Ηρακλείου.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι νεαροί που επιτέθηκαν σε 16χρονο που φορούσε φανέλα γνωστής ομάδας στην Θεσσαλονίκη
Οι νεαροί απαγορεύεται να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες της ομάδας τους, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα
Περιπολικό 1
Καρυστιανού μετά την ανακοίνωση του Άρειου Πάγου για Τέμπη: Για άλλη μια φορά η αλήθεια μπαζώνεται
«Όταν όμως το Γενικό Χημείο Του Κράτους εντόπισε και ξυλόγιο και 12 υδρογονάνθρακες σε αυτοψία 2 χρόνια μετά, όχι μόνο δεν αναθεώρησε την άρνηση εκταφής, αλλά έκλεισε άρον άρον τη δικογραφία»
Μαρία Καρυστιανού 2