Ελλάδα

Μηχανικοί: Διάλογος τέλος, να αποσυρθεί άμεσα το Ασφαλιστικό

Η αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το ασφαλιστικό, κατέληξε σε μία «ιστορική» απόφαση να αποσυρθεί από τον διάλογο με την κυβέρνηση, ζητώντας απόσυρση της πρότασης για το ασφαλιστικό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη συνεδρίαση της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, της αποκαλούμενης και «Βουλής των μηχανικών», χαρακτηρίζεται «ιστορική» καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο να λαμβάνεται ομόφωνη απόφαση για οποιοδήποτε θέμα. Το ΤΕΕ υπογραμμίζει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι στην ομόφωνη απόφαση συμφώνησαν εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις της αντιπροσωπείας, δηλαδή από συνδικαλιστικούς χώρους που εκτείνονται σε όλο το ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά.

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε εκτεταμένη και αναλυτική συζήτηση για το περιεχόμενο και τις συνέπειες της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Μάλιστα, ο κατάλογος των ομιλητών ξεπέρασε τους 30 από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του Επιμελητηρίου και παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις επιμέρους θέσεις και απόψεις, όλες οι παρατάξεις συμφώνησαν στην ιστορική ομόφωνη απόφαση της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κατά της πρότασης της κυβέρνησης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία αποτελείται από 200 αντιπροσώπους από όλη τη χώρα που αναδεικνύονται από τις κάλπες των 110.000 εγγεγραμμένων μηχανικών μελών του ΤΕΕ και η έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το ασφαλιστικό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, με αυξημένη απαρτία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οδηγός λεωφορείου στο Μαρκόπουλο έβρισε και απείλησε σε ηλικιωμένο επιβάτη - «Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»
Ο ηλικιωμένος επιβάτης έκανε παρατήρηση στον οδηγό επειδή εκείνος δεν σταμάτησε το λεωφορείο δεν άφησε στον δρόμο έναν άνθρωπο που περίμενε σε στάση με αποτέλεσμα εκείνος να τον βρίσει και να τον απειλήσει
Μαρκόπουλο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε και απείλησε ηλικιωμένο επιβάτη – «Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»
39