Ελλάδα

Μνημόσυνο Παντελίδη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη βοήθεια στους φτωχούς

Συγκίνησε τους πάντες ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, όταν μετέφερε σε όλο τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί το μήνυμα της μητέρας του, της Αθηνάς Παντελίδη που εξακολουθεί να μην μπορεί να πιστέψει το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ιερέας του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία μεταφέροντας το μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη δήλωσε πως ο νεαρός τραγουδιστής άγγιζε τις καρδιές των νέων ανθρώπων γιατί έκανε πράξη στη ζωή του, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

Όπως αποκάλυψε ο ιερέας μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη επισκέφθηκαν τη μητέρα του και την ευχαριστούσαν γιατί ο Παντελής Παντελίδης τους είχε βοηθήσει οικονομικά και στεκόταν πλάι τους σε δύσκολες στιγμές και μάλιστα αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόνισε πως το μεγαλύτερο μήνυμα που θα ήθελε και ο Παντελής Παντελίδης να λάβει όλος ο κόσμος είναι πως πρέπει όλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και να γίνουν ελεήμονες χωρίς να γνωρίζει ο ένας τι κάνουν για τον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός