Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μοιράζει τον χρόνο του στο γραφείο τελετών και το ποδόσφαιρο – «Βγάζω το κοστούμι και φοράω ερυθρόλευκα»

Μοιράζει τον χρόνο του στο γραφείο τελετών και το ποδόσφαιρο – «Βγάζω το κοστούμι και φοράω ερυθρόλευκα»

Από τη σέντρα στη… νεκροφόρα ο Γιώργος Μπάστας από την Αχαΐα μιλά στο Live News για τη «διπλή» ζωή του. Ο νεαρός είναι ποδοσφαιριστής στην ακαδημία του Ολυμπιακού Ντα Λουζ.

Έξι ημέρες την εβδομάδα, ο Γιώργος Μπάστας φοράει το κοστούμι του, ή ακόμα και την ειδική στολή Covid και εργάζεται στο γραφείο τελετών. Αλλά, κάθε Κυριακή με τη φανέλα του Ολυμπιακού Ντα Λουζ θα μπει στα γήπεδα, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα γιορτάσει στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του!

Ο Γιώργος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία έχει όμως και μία άλλη ασχολία, αφού από νεαρή ηλικία εργάζεται σε γραφείο τελετών.

«Όταν παίζω μπάλα τα ξεχνάω όλα»

Ο ίδιος θα μιλήσει στην κάμερα του Live News και την Ελένη Ασημακοπούλου γι’ αυτή τη διπλή του ιδιότητα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τραγικές καταστάσεις στον ίδιο. Όμως, όταν μπαίνει στο γήπεδο τα αφήνει όλα πίσω.

Ο στόχος του φυσικά είναι να συνεχίσει όσο γίνεται καλύτερα την πορεία του στα γήπεδα της χώρας.

Παράλληλα, βέβαια, εξακολουθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη δουλειά που του εξασφαλίζει τα προς το ζην, με τους συναδέλφους του να λένε τα καλύτερα λόγια.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις