Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μοναδική προσφορά για Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge!

Μοναδική προσφορά για Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge!

Σε εκπληκτική τιμή προσφέρονται τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge από την Dealber.

Το dealber.gr διαθέτει τα ξεχωριστά μοντέλα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge από 399 ευρώ για τις επόμενες μέρες που διαρκεί η προσφορά.

Τα κομψά μοντέλα της Samsung έχουν φέρει τα πάνα κάτω στον χώρο των smartphones και μπορείς μέσα από το dealber.gr να τα αποκτήσεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Μέσα από τον κομψό σχεδιασμό τους, αναδεικνύονται οι τέλειες καμπύλες τους όμως τα μάτια σου θα επικεντρωθούν στην πανέμορφη οθόνη 5.1” & 5.5” Super AMOLED αντίστοιχα, με την απίστευτη ανάλυση των 2560 x 1440 pixels (Quad HD). Αντλεί δύναμη από τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8890, την τελευταία έκδοση του κορυφαίου λογισμικού Google Android (Marshmallow 6.0.1), και την ανεπανάληπτη κάμερα των 12 Megapixel που μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης ως και 4K, με ανάλυση 1080p στις νές λειτουργίες x8 Slow Motion ή Hyperlapse (Fast Motion και Timelapse)!

Συγκεκριμένα, ο Dual Pixel Image Sensor που βρίσκεται στην κάμερα των S7/S7 Edge διαχωρίζει κάθε pixel σε δύο φωτοδιόδους για on-chip phase detection κάτι που υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση στον τομέα της αυτόματης εστίασης. Η τεχνολογία, που έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα μόνο σε επιλεγμένα high-end DSLR μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, στέλνει φως από το φακό σε δύο αισθητήρες εικόνας χωριστά για να ρυθμίσει την εστίαση όπως ακριβώς το κάνει το ανθρώπινο μάτι.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ περισσότερα pixels εστιασμένα σωστά σε σύγκριση με άλλα smartphones. Μπορεί η Samsung να μείωσε ελαφρώς την ανάλυση της κάμερας (12 MPixel) αλλά έκανε τα pixels μεγαλύτερα, κατά 56% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, όπως και το διάφραγμα (F1.7) επιτρέποντας σε 25% περισσότερο φως να περάσει. Έτσι, ο Dual Pixel image sensor μπορεί να λαμβάνει καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πολύ πιο φωτεινές και καθαρές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε