Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες σοκ από τη φονική παράσυρση των δυο 77χρονων – Προσοχή σκληρές εικόνες

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες σοκ από τη φονική παράσυρση των δυο 77χρονων – Προσοχή σκληρές εικόνες

Φωτογραφίες σοκ από την παράσυρση των δύο 77χρονων στην Μονεμβασιά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.  

Στο σκληρό οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr και εμπεριέχεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροή απεικονίζεται το πρωτοφανές μακελειό στο παραλιακό δρόμο της Λακωνικής πόλης.  

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα δύο θύματα κείτονται πάνω στο δρόμο, ενώ πολλοί είναι οι περίοικοι που έχουν σπεύσει να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  

Πάντου υπάρχουν αίματα, ενώ τα ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο αποδεικνύουν τη ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος. 

Σε μια από τις φωτογραφίες φανερώνεται το μένος με το όποιο ο οδηγός του οχήματος χτύπησε τα δύο θύματα, καθώς κομμάτι από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου έμεινε κολλημένο μετά τη σύγκρουση πάνω στο δίκυκλο.

Οι άνδρες της αστυνομίας αλλά και οι διασώστες που έχουν φτάσει στο σημείο τελικά θα σκεπάσουν τους δύο άτυχους άνδρες, καθώς θα διαπιστώσουν ότι είναι νεκροί.    

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις