Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μόσιαλος: «Άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών»!

Ηλίας Μόσιαλος

Κανένα περιθώριο παρερμηνειών δεν αφήνει ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος ξεκάθαρα τονίζει πως θα πρέπει να γίνει άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για ασθενείς Covid-19 που ζητά η κυβέρνηση και αρνούνται οι ιδιοκτήτες!

Ο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, τονίζει πως “σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι στρατευμένοι” και εκφράζει με ανοιχτό τρόπο τη γνώμη του.

Click4more: Και τώρα… επίταξη! Στο «κενό» το τελεσίγραφο της κυβέρνησης για 200 ιδιωτικές κλίνες Covid

Γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Facebook: «Το υπουργείο υγείας ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη να διαθέσουν 200 κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών που πάσχουν από Covid-19 εντός της περιφερειακής ενότητας της Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν μέχρι τις 21:00 σήμερα.

Δεν το έκαναν. Είδαμε παράλληλα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, την Κέρκυρα και αλλά μέρη της χώρας να μετακινούνται εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Αν οι ιδιοκτήτες δεν απαντήσουν θετικά μέχρι αύριο το πρωί, προτείνω στην κυβέρνηση την άμεση επίταξη των κλινικών για την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών για νοσηλεία των ασθενών που πάσχουν από Covid-19.
Σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι στρατευμένοι».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις