Ελλάδα

Μόσιαλος: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες

“Μόνο η συνεχής ενημέρωση των νέων για τους κινδύνους που κρύβει ο κορονοϊός μπορεί να φρενάρει την πανδημία” ανέφερε ο Ηλίας Μόσιαλος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, τόνισε πως “το μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρχει μετά τον Νοέμβριο, όταν οι δραστηριότητες θα μεταφερθούν στους εσωτερικούς χώρους”.

Ακόμη ανέφερε πως δεν είναι σωστή η λογική των περιορισμών των μετακινήσεων των 65 ετών και άνω καθώς όπως είπε “η στρατηγική που πρέπει να έχει η ελληνική πολιτεία είναι η προστασία των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες “.

Όσον αφορά το αντιγριπικό εμβόλιο, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε πως προτεραιότητα έχουν όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες και αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με μια κοινή τους φωτογραφία: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ»
Με ανάρτηση στο Instagram μίλησε για τη «φλόγα», τη διαύγεια και την «περιέργεια ενός νέου ανθρώπου» που, όπως σημείωσε, διατήρησε μέχρι τέλους η κορυφαία βυζαντινολόγος
Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ
«Δακρύζαμε από την οσμή» λένε εργαζόμενοι στη Βιολάντα - Εντοπίστηκε διαρροή αερίου και στο εργοστάσιο Vitafree του ίδιου ιδιοκτήτη
Η διαρροή στο εργοστάσιο της Vitafree εντοπίστηκε όταν στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, αναζητώντας τις μελέτες για τις δεξαμενές
Βιολάντα 24