Ελλάδα

Μόσιαλος: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες

“Μόνο η συνεχής ενημέρωση των νέων για τους κινδύνους που κρύβει ο κορονοϊός μπορεί να φρενάρει την πανδημία” ανέφερε ο Ηλίας Μόσιαλος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, τόνισε πως “το μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρχει μετά τον Νοέμβριο, όταν οι δραστηριότητες θα μεταφερθούν στους εσωτερικούς χώρους”.

Ακόμη ανέφερε πως δεν είναι σωστή η λογική των περιορισμών των μετακινήσεων των 65 ετών και άνω καθώς όπως είπε “η στρατηγική που πρέπει να έχει η ελληνική πολιτεία είναι η προστασία των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες “.

Όσον αφορά το αντιγριπικό εμβόλιο, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε πως προτεραιότητα έχουν όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες και αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν ήρθε παιδίατρος και κάλεσα την αστυνομία» λέει η μητέρα του βρέφους που είναι διασωληνωμένο με μηνιγγίτιδα στην Πάτρα
«Η παιδίατρος ήταν on call και το ίδιο βράδυ ζήτησε αναρρωτική άδεια, στην Πάτρα μας είπαν ότι απορούν πώς το παιδί ζει» λέει η μητέρα του παιδιού
Το βρέφος με μηνιγγίτιδα
Ένοπλες Δυνάμεις και Ισραήλ βρήκαν «την χρυσή τομή» για made in Greece συστήματα Διοίκησης – Ελέγχου του αντιαεροπορικού «θόλου»
Η εθνική συμμετοχή είναι σημαντική γιατί ο «θόλος» θα είναι ένα εθνικό σύστημα, με δυνατότητα εξέλιξης, αναβάθμισης και προσαρμογής τις επόμενες δεκαετίες
Ισραηλινό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας