Ελλάδα

Μοσχάτο: Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου.

Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου στο Μοσχάτο και πέταξαν μέσα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου.

Η επέμβασης της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα.

«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους – Πρωτοφανής ταλαιπωρία για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων
Οι αγρότες αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στην πόλη της Λάρισας - Στα Μάλγαρα, ανοιχτά παραμένουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από και προς Θεσσαλονίκη, λόγω της αυξημένης κίνησης
Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα
15