Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες μέσα στις φυλακές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες μέσα στις φυλακές

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στα μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου και από εδώ και στο εξής θα καθαρίζει σκάλες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της Κάρολάιν, ζητά να εργαστεί για να μειώσει στο μέλλον της ποινή του ενώ επιμένει στο αίτημα για επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς όπως λέει δεν αισθάνεται ασφαλής.

«Θέλω να κάνω μεροκάματα μέσα στο κυλικείο της φυλακής», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αρμόδιο συμβούλιο όταν μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο όμως του απάντησαν πως «θα κάνεις μεροκάματα αλλά θα καθαρίζεις τις σκάλες στην Ζ πτέρυγα που κρατείσαι».

Η απόφαση αυτή να καθαρίζει σκάλες με σφουγγαρίστρα κα κουβά δεν άρεσε καθόλου στον δολοφόνο της Κάρολάιν όμως δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς καθώς χρειάζεται πάση θυσία τα μεροκάματα για να δείξει καλή διαγωγή και να προσπαθήσει να μειώσει μετά στο εφετείο την ποινή του.

«Η εργασία που κάνει κάποιος κρατούμενος και ο εντολέας μου στη συγκεκριμένη περίπτωση εντός του καταστήματος κράτησης σίγουρα δείχνουν το ήθος του εντός της φυλακής και θα αξιολογηθεί καταλλήλως από το μικρό ορκωτό εφετείο όταν δικαστεί η απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μάλιστα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ελπίζει μέχρι τη δίκη του στο Εφετείο να είναι φοιτητής Νομικής καθώς έχει δηλώσει πως θέλει να δώσει Πανελλήνιες.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν πρόκεται να βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος και με την οικογένεια της Κάρολάιν καθώς θα ζητήσει να αλλάξει επίθετο στη μικρή Λυδία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις