Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Του έκοψαν τα μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών για έξι μήνες

Στέρηση εργασίας έξι μηνών στις φυλακές Κορυδαλλού επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021. 

Τον Φεβρουάριο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εντοπιστεί να κάνει βιντεοκλήση μέσα στο κελί του, έπειτα από έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Στην απολογία του ανέφερε ότι είχε το κινητό για να μιλάει με την οικογένειά του, ενώ τη συσκευή του την άφησε ένας κρατούμενος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, του επιβλήθηκε στέρηση εργασίας έξι μηνών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να κάνει μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών, όπου βοηθούσε στις προμήθειες.

Την Τρίτη (31.05.2022) εκδικάζεται η προσφυγή του πιλότου, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα μεροκάματα, καθώς -όπως είναι γνωστό- όποιος εργάζεται μπορεί να αποφυλακιστεί πιο σύντομα σε σχέση με την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο δημοσιογράφος Αριστείδης Μανωλάκος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
«Το έντονο αποτύπωμα που άφησε στην πολιτική ζωή του τόπου καθώς και η προσφορά του στον συνδικαλισμό δίκαια τον κατατάσσουν στις μεγάλες μορφές της ελληνικής δημοσιογραφίας» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ
Ο Αριστείδης Μανωλάκος
Η στιγμή που Ρομά αγκαλιάζει ηλικιωμένο και του κλέβει αλυσίδα από τον λαιμό: Πάνω από 400.000 ευρώ η λεία του κυκλώματος
12 συλλήψεις, κατηγορούνται για πάνω από 63 κλοπές και ληστείες - Σχεδόν 200 οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους - Δήλωναν μηδέν έσοδα και πολλά έξοδα - Πώς δρούσαν
Σπίτι
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα