Ελλάδα

Μπλόκο αγροτών στην Αττική – Ανοιξε η Μαρκοπούλου στον κόμβο για αεροδρόμιο

- “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” το μήνυμα των αγροτών
- Κλειστός έμεινε για μια ώρα ο δρόμος για το Ελευθέριος Βενιζέλος, τουλάχιστον 200 τρακτέρ στο μπλόκο της Μαρκοπούλου

Στις 12 ενεργοποίησαν το μπλόκο της λεωφόρου Μαρκοπούλου οι αγρότες της Αττικής διαμαρτυρόμενοι τόσο για το νέο Ασφαλιστικό όσο και για τη φορολογία.

Μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και οινοπαραγωγοί απο τα Σπάτα,το Λαύριο,το Μαρκόπουλο, το Κορωπί,την Κερατέα, την Παιανία και τα Καλύβια έβγαλαν περισσότερα απο 200 τρακτέρ στο δρόμο και με μαύρες σημαίες στέλνουν μήνυμα στον Πρωθυπουργό πως αν δεν αποσύρει το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να γυρίσουν στα σπίτια τους.
“Είμαστε η αυλή της Αττικής,να μαθει ο κόσμος οτι υπάρχουν αγρότες και στην Αθήνα”, τονίζουν οι αγρότες και επισημαίνουν το ζήτημα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί,που όπως λένε, “γονατίζει” την ντόπια παραγωγή.

Το μπλόκο έμεινε κλειστό από τις 12:00 ως τις 13:00. Οι αγρότες διαμηνύουν ότι δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ωστόσο καλούν όλες τις κοινωνικές ομάδες να σταθούν στο πλευρό τους δείχνοντας κατανόηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι «Αλεπούδες» της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν με F-16 Viper στην «Red Flag», την πιο σκληρή αεροπορική άσκηση του πλανήτη
Θα πετάξουν πάνω από την έρημο της Νεβάδα για να αποδείξουν ότι η ελληνική αεροπορική ισχύς μπορεί να σταθεί ισότιμα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον αεροπορικού πολέμου παγκοσμίως
Ελληνικό F-16 Viper
Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
Kατά τις εργάσιμες ημέρες, όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου θα κλείνουν στις 22:00, τα Σαββατοκύριακα, οι Σχολές θα παραμένουν κλειστές, ενώ οι μεταπτυχιακές και ερευνητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται μέχρι τις 18:00
Επεισόδια
Νηπιαγωγός μηνύει το δημόσιο, την υποχρέωσε να γυρίσει με σπασμένο πόδι στην εργασία της
Η αναπληρώτρια νηπιαγωγός κινείται νομικά κατά του δημοσίου για ηθική βλάβη. «Οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 15 μέρες άδεια ετησίως, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψω στο σχολείο με πατερίτσες»
Η νηπιαγωγός που έσπασε το πόδι της εν ώρα εργασίας