Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν υπάρχει βιασμός» – Τι λέει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή για όσα καταγγέλλει η 17χρονη

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν υπάρχει βιασμός» – Τι λέει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή για όσα καταγγέλλει η 17χρονη

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε» την 17χρονη σημείωσε ο δικηγόρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Σημειώνεται πως ο Κλέιμαν κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης τη Μεγάλη Τρίτη (11.04.2023) σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως: «Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Τόνισε πως: «Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η ανήλικη κοπέλα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ο Κλέιμαν την πλησίασε και τη βίασε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση της 17χρονης.

Ο 33χρονος, που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, θα υποστηρίξει στην απολογία του πως δεν βίασε την 17χρονη, αλλά αντίθετα αυτή ήταν που τον προσέγγισε ερωτικά.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης η 17χρονη από το Βέλγιο, που βρίσκεται στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές με το σχολείο της, επισκέφτηκε ένα μπαρ του Κολωνακίου μαζί με συμμαθητές της.

Εκεί ο Κλέιμαν και η παρέα του κάλεσαν τους ανήλικους από το Βέλγιο σε VIP χώρο του μπαρ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να πλησίασε το κορίτσι και να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. 

Μόλις οι συμμαθητές πληροφορήθηκαν το γεγονός επιτέθηκαν στον 33χρονο, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Μετά τις καταγγελίες της 17χρονης ο Κλέιμαν συνελήφθη ενώ πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις