Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Κορίνθου: «Πέντε ώρες χωρίς νερό και κανείς δεν μας ενημέρωσε», λέει η γνωστή τραγουδίστρια Σταυρούλα Διαλάνη

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Κορίνθου: «Πέντε ώρες χωρίς νερό και κανείς δεν μας ενημέρωσε», λέει η γνωστή τραγουδίστρια Σταυρούλα Διαλάνη

Ανάμεσα στους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στο τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικού τραγουδιού, Σταυρούλα Δαλιάνη. 

«Επιστρέφαμε από Σπάρτη. Γύρω στις 3, στα διόδια δεν μπορούσες να περάσεις με e-pass και έπρεπε όλοι να περάσουμε από γκισέ για να μας ενημερώσουν ότι είχε πάρει φωτιά ένα βυτιοφόρο και να πάμε από την παλιά Εθνική. Μόλις περάσαμε τα διόδια, ακινητοποιηθήκαμε», τονίζει η Σταυρούλα Διαλάνη στο newsit.gr, περιγράφοντας τον «Γολγοθά» για χιλιάδες ακινητοποιημένους οδηγούς στο μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

«Από τις 3.30 μέχρι τις 8.30… Πέντε ώρες, χωρίς νερό, χωρίς καμία ενημέρωση γιατί δεν έπιανε το ίντερνετ και μετά βίας καταφέραμε να ειδοποιήσουμε τους δικούς μας. Στο διπλανό αυτοκίνητο ήταν ζευγάρι Αμερικανών με τρία μωρά, το μικρότερο 4 μηνών. Όσοι είχαν σκυλιά τα πήγαιναν βόλτα γύρω γύρω για να ηρεμήσουν… Για πέντε ώρες, δεν είχαμε νερό, δεν μπορούσαμε να πάμε τουαλέτα και κανείς δεν ήρθε να μας ενημερώσει…», επισημαίνει η ίδια. 

Η Σταυρούλα Δαλιάνη

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις