Ελλάδα

Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καραμπόλα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (3.3.2022) στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις που φτάνουν ακόμα και τα 30 λεπτά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν στην Αττική Οδό στο ύψος του ΟΑΚΑ, στη μεσαία και αριστερή λωρίδα.

KINISI

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες, ενώ το μποτιλιάρισμα εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων.

H ανακοίνωση της Αττικής Οδού για το τροχαίο: 

Η κίνηση στους δρόμους:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στη Λάρισα: Σορός γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε υπόγειο διαμέρισμα - Είχε να δώσει σημεία ζωής ενάμισι χρόνο
Την εντόπισε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή - Το γεγονός ότι από το διαμέρισμα δεν αναδυόταν έντονη δυσοσμία φαίνεται ότι συνέβαλε στο να μην αντιληφθεί κανείς τι είχε συμβεί.
Σορός σε προχωρημένη σήψη στη Λάρισα
«Εμμονική» ζέστη προ των πυλών - Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καύσωνα των επόμενων ημερών
«Μέσα σε αυτό το θερμό διάστημα δεν αποκλείονται και επεισόδια καύσωνα, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει κατά τόπους σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές» γράφει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα