Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου: «Κάνουμε 20 μέτρα κάθε 15 λεπτά, ενημερωνόμαστε από το ραδιόφωνο», λέει μάρτυρας

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου: «Κάνουμε 20 μέτρα κάθε 15 λεπτά, ενημερωνόμαστε από το ραδιόφωνο», λέει μάρτυρας

«Βρισκόμαστε ακόμα εδώ, είμαστε πριν την Κινέτα και είμαστε πλέον εγκλωβισμένοι πάνω από 4 ώρες», λέει στο newsit.gr η κυρία Χριστίνα, μια από τους χιλιάδες αγανακτισμένους οδηγούς που παραμένουν ακινητοποιημένοι εδώ και τόσες ώρες στο αδιανόητο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς στο βυτιοφόρο, που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (17.08.23)!

«Κάνουμε 20 μέτρα κάθε 15 λεπτά. Η μόνο ενημέρωση που έχουμε είναι από τις εκπομπές στο ραδιόφωνο. Νερά άκουσα ότι δώσανε σε κάποια σημεία, εμείς όμως δεν είδαμε κάτι. Υπάρχουν οικογένειες και μικρά παιδιά, όπως και ηλικιωμένοι. Οι άνθρωποι έχουν βγει έξω από τα οχήματα τους και ευτυχώς τώρα έβγαλε λίγο δροσιά», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον «Γολγοθά» στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο λίγο πριν πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας.

Πριν από λίγα λεπτά, όπως έγινε γνωστό, άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική οδό. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις