Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπουρλά: «Πολύ περήφανος Έλληνας – Καλύτερο το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα από των ΗΠΑ»

Μητσοτάκης Μπουρλά
Φωτογραφία: Intime

Προτροπή προς τους Έλληνες επιχειρηματίες ότι θα πρέπει να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες, απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της, Άλμπερτ Μπουρλά, σε συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΔΣ του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, στο πλαίσιο Ανοικτής Εκδήλωσης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Έκανε μάλιστα λόγο πως «έχουμε μια χρυσή ευκαιρία μπροστά μας ως χώρα και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε».

Επίσης, αναφερόμενος στην εμπειρία των συγγενών του που έκαναν το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη και της οικογένειάς του που έκανε το εμβόλιο στις ΗΠΑ, είπε πως ο τρόπος που έγινε στην Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερος. Όχι μόνο στον τρόπο που οργανώθηκε η εμβολιαστική καμπάνια, αλλά και ότι έγινε κατευθείαν ψηφιακός, επισήμανε.

«Πολύ περήφανος Έλληνας ο Μπουρλά»

Ο Αλμπέρτ Μπουρλά είπε ότι συμμετέχει στη συζήτηση ως «πολύ περήφανος Έλληνας» και δήλωσε πρόθυμος «να συμβάλω πάντα σε κάθε συζήτηση για το μέλλον της χώρας».

«Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει τη δυναμική να ευημερήσει, για αυτό πρέπει να στηρίζουμε τους νέους» δήλωσε.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπουρλά όταν μιλάμε για προσέλκυση επενδύσεων, πρέπει να καταλάβουμε ότι το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

«Εμείς επιλέξαμε πριν από 2 χρόνια να κάνουμε την επένδυση στη Θεσσαλονίκη. Ξέραμε πως η επιλογή της πόλης θα δημιουργήσει εντυπώσεις. Δεν θέλαμε να κάνουμε κανένα «δώρο». Η Θεσσαλονίκη τράβηξε την επένδυση με το σπαθί της. Επειδή ξέρω τη χώρα και την πόλη, ήξερα ότι υπάρχει μία τεράστια δεξαμενή ικανών ανθρώπων και μία διαφορετική αντίληψη πλέον στην χώρα. Βρήκα αυτό που περίμενα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι»

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες που κυρίως θα αναπτύξουμε τεχνολογίες αιχμής, τόνισε.

Λάβαμε περίπου 10000 βιογραφικά, προσβάλαμε περίπου 400 άτομα. Το 15% εξ αυτών ήταν Έλληνες που θέλουν να γυρίσουν στη χώρα. Θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας και προτύπων. Όταν για δεκαετίες το πρότυπο ήταν μία θέση στο δημόσιο ή σε μία κρατικοποιημένη τράπεζα, αυτό δεν δημιούργησε προϋποθέσεις στους ανθρώπους να τολμήσουν.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση όπως μεταδόθηκε ζωντανά

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις