Site icon NewsIT
23:03 | 26.02.19

Μυρωδάτη ηπειρώτικη φασολάδα φούρνου

Newsit Newsroom

Η φασολάδα, είναι αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ειδικά τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, αλλά και εν όψει της σαρακοστής.

Σε αυτή την ηπειρώτικη εκδοχή για φασολάδα, ο φούρνος δίνει ξεχωριστή γεύση, το ίδιο και οι κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης αλλά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά με τα οποία πασπαλίζουμε το φαγητό λίγο πριν από το σερβίρισμα.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version