Ελλάδα

Μυστήριο με ανθρώπινο σκελετό στα Λιόσια

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον εντοπισμό ενός κρανίου και οστών σε σημείο όπου γίνονται αρχαιολογικές έρευνες σε περιοχή των Άνω Λιοσίων, πάνω από τη λεωφόρο ΝΑΤΟ. Τα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να εξεταστούν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα οστά που βρέθηκαν είναι ανθρώπινα αλλά όπως τονίζεται, το βάθος στο οποίο εντοπίστηκαν δεν δικαιολογεί το να πρόκειται για αρχαιολογικό εύρημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περιοχή αυτή, η οποία είναι ακόμη αχαρτογράφητη, χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ την περίοδο των Δεκεμβριανών προκειμένου να υποχωρήσουν προς τα Δερβενοχώρια.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα είχαν γίνει σφοδρές μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του ΕΛΑΣ και τον στρατό αλλά και βομβαρδισμοί από τη βρετανική αεροπορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Ο οδηγός ήταν γεμάτος αίματα και έκλαιγε πάνω από το παιδί»
Ο πατέρας του έφτασε γρήγορα και είδε το παιδί στην άσφαλτο αιμόφυρτο - «Φώναζε "Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε" και δεν αντιδρούσε» λέει ο θείος του στο newsit.gr
Το πατίνι του 13χρονου που σκοτώθηκε στην Ηλεία
Ηλεία: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε» συγκλονίζει ο γιατρός του 13χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι
400 παιδιά τραυματίστηκαν σε τροχαία με πατίνι σε έναν χρόνο - Σήμα κινδύνου από γιατρούς και νοσηλευτές, που καθημερινά βλέπουν πολλά παιδιά να νοσηλεύονται 
Πατίνι
10