Ελλάδα

Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε πηγάδι στον Κόκκινο Μύλο

Ένα μακάβριο θέαμα εντόπισαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ύστερα από κλήση των κατοίκων.

Οι εννέα πυροσβέστες είδαν μέσα στο πηγάδι το πτώμα ενός άντρα και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την ανάσυρση του νεκρού από το πηγάδι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο, ο θάνατος του 44χρονου άντρα προήλθε πριν περίπου 8 ημέρες, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια ή και ατύχημα.

Οι πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως ο 44χρονος άντρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τις τελευταίες 10 ημέρες και οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα