Ελλάδα

Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης στα Πατήσια: Σοκαρισμένοι οι γείτονές της

Το νήμα της ζωής της κόπηκε στα 84 χρόνια της. Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς το πως. Εγκληματική ενέργεια η πιθανότερη αιτία πίσω από το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας στα Πατήσια.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τον γιό της στα Πατήσια αποκαλύφθηκε σήμερα (08.03.2021) το πρωί. Αν και πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν ότι ήταν ο γιος της που ειδοποίησε όταν βρήκε τη μητέρα του μπροστά στην πόρτα του σπιτιού, γείτονες δήλωσαν ότι ο άνδρας δεν ήταν στο σπίτι χθες το βράδυ.

Φως στα αίτια που επέφεραν το θάνατο της 84χρονης θα ρίξει η νεκροτομή. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός αφού, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα. Γι’ αυτό και, παρόλο που εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, το πιο πιθανό είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα είχε πάει νωρίτερα στον φούρνο και δεν αποκλείεται να την ακολούθησε κάποιος και να της επιτέθηκε όταν μπήκε στο σπίτι. 

patisia

Η γυναίκα έμενε με τον γιο της σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Πατήσια. Η γειτονιά την έβλεπε, πως είπε κάτοικος της περιοχής, να πηγαίνει καθημερινά στο φούρνο.

Οι άνθρωποι στη γειτονιά είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Το πρωί ενώ δουλευαμε είδαμε 10 μηχανές της ΔΙΑΣ, 20 άτομα ανέβηκαν, άνοιξαν την πόρτα» περιέγραψε γείτονας και δεν έκρυψε πως «τρελαθήκαμε» όταν έμαθαν ότι η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της νεκρή.Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος της γυναίκας δεν ήταν στο σπίτι, ούτε και σήμερα τον είχε δει κανείς στη γειτονιά.

https://youtu.be/gQaTKvLIDVg

«Μόνο η νεκροφόρα ήρθε και πήγε τη γιαγιά», είπε.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης και Μαρία Αγγελικούση στην κορυφή της Lloyd’s List: Οι 17 Έλληνες στους κορυφαίους 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ισχυρό και πολυδιάστατο αποτύπωμα καταγράφει και το 2025 η ελληνική ναυτιλία στη διεθνή σκηνή, με 17 προσωπικότητες να περιλαμβάνονται στη λίστα One Hundred People της βρετανικής Lloyd’s List
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Παίκτης ριάλιτι έδειρε με μεταλλικό αντικείμενο ασφαλιστή στο Αίγιο και στον έστειλε στο νοσοκομείο - «Θα κάνω χειρουργείο, βλέπω θολά»
«Έρχεται κοντά μου με κρυμμένο το δεξί χέρι και με χτύπησε στο πρόσωπο την ώρα που είχα σκύψε, μου έσπασε και το κόκκαλο μέσα στη μύτη» λέει ο 45χρονος ασφαλιστής
Ασθενοφόρο