Ελλάδα

Μυτιλήνη: «Στον συγκεκριμένο δρόμο γίνονται συνέχεια ατυχήματα με ζώα», λέει ο πατέρας του 19χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο με άλογα

«Ο γιος μου χτύπησε στο κεφάλι, στον ώμο, στο στήθος, στα μάτια και ήταν μέσα στα αίματα»

«Ο γιος μου ήταν μέσα στα αίματα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 19χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με δύο άλογα στη Μυτιλήνη.

Αποτέλεσμα του σφοδρού τροχαίου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (5.1.2025) στην περιοχή της Γέρας στη Μυτιλήνη, ήταν να τραυματιστούν τέσσερα άτομα- εκ των οποίων το ένα είναι σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Νεκρά, είναι και δυο άλογα.

Ο πατέρας του 19χρονου οδηγού, μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου και αναφέρει πως δεν είναι η πρωτη φορά που μπαίνουν ζώα στο δρόμο.

«Το ατύχημα έγινε χθες το βράδυ, τα παιδιά έχουν χτυπήσει σε διαφορετικά σημεία το καθένα. Πρόκειται για ένα δύσκολο σημείο που δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός εδώ και πολύ καιρό και εκεί έχουν γίνει πολλά ατυχήματα με ζώα».

Όπως αναφέρει, ο πατέρας του 19χρονου οδηγού του αυτοκινήτου η σύγκρουση ήταν σφοδρή γιατί τα δύο άλογα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά τους και το ένα αλογο «καβάλησε» τον ουρανό του αυτοκινήτου.

mitilini

«Είναι μια ευθεία περίπου τρία χιλιόμετρα που ονομάζεται Πιλελια και στη μέση της διαδρομής, βρέθηκαν δύο άλογα μπροστά στο αυτοκίνητο. Χτύπησαν και τα δύο άλογα αλλά το ένα ανέβηκε στον “ουρανό” του αυτοκινήτου και για αυτό τραυματίστηκε σοβαρά το άλλο παιδί, γιατί καθόταν εκεί. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την καθίζηση του “ουρανού” του αυτοκινήτου».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του 19χρονου, ο γιος του και ο φίλος του είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση συγκριτικά με τα δυο νεαρά κορίτσια που επέβαιναν και αυτά στο αυτοκίνητο.

 nekroalogomitilini

«Ο γιος μου χτύπησε στο κεφάλι, στον ώμο, στο στήθος, στα μάτια και ήταν μέσα στα αίματα, πονάει πάρα πολύ, είναι με ορούς και παυσίπονα. Όταν έγινε το τροχαίο, με πήρε η γυναίκα μου και με ενημέρωσε. Έτυχε να βρίσκομαι κοντά και πήγα κατευθείαν στο σημείο, έφτασα πρώτος».

Ο 19χρονος πολυτραυματιας, οδηγός του αυτοκινήτου, ακόμη δεν γνωρίζει πως ο φίλος του είναι σε πιο βαριά κατάσταση από τον ίδιο.

«Ο γιος μου έκανε πάρα πολλά χρόνια παρέα με το παιδί αυτό, ηταν παντα μαζι, είναι σχεδόν συνομήλικοι. Ακόμη δεν γνωρίζει το παιδι μου για την βαριά κατάσταση που βρίσκεται ο φίλος του, δεν ξέρουμε πως να του το πούμε και σίγουρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια ενός ψυχολόγου γι’ αυτό. Είναι όλοι σοκαρισμενοι από αυτό που έγινε», καταλήγει.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από πόρτα στις Σέρρες - «Έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά»
Ο πατέρας του 9χρονου καταγγέλλει πως η πόρτα που βρίσκεται σε εγκαταλελειμμένο γήπεδο έχει καταρρεύσει και άλλες φορές, καθώς δεν έχει γίνει συντήρηση
Παιδί
Το γρύλισμα και τα ουρλιαχτά που καταγράφηκαν στο βίντεο θανάτου του 61χρονου στη Δράμα μετά την επίθεση της αρκούδας
Μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτέλεσμα του τεστ DNA για να αποδειχθεί αν το θύμα ήρθε σε επαφή με την αρκούδα - Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το επίμαχο βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές
Ορειβάτης
3
Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες στην ηπειρωτική Ελλάδα – Θυελλώδεις άνεμοι έως το Σάββατο, αυξάνεται ο κίνδυνος για φωτιά
Η πρόγνωση καιρού μέχρι τη Δευτέρα - Στις μέγιστες εντάσεις τους θα πνέουν οι άνεμοι την Παρασκευή - Μεγάλος κίνδυνος για εκδήλωση φωτιάς σήμερα
Γυναίκα