Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ν.Δ.: Η κυρία Θάνου ξεκίνησε τη δουλειά της με ιδιαίτερο ζήλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νωρίτερα, η Βασιλική Θάνου είχε σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία κατήγγειλε “συστηματική προσπάθεια υποταγής και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης”.

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων για την αντίδραση την Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ότι “δεν δικαιολογείται, με ακραία φρασεολογία και προς το ύφος και προς το περιεχόμενο. Ασφαλώς η ελληνική κυβέρνηση δεν φέρεται στους δικαστές όπως η κυβέρνηση της Πολωνίας. Όχι μόνο δεν προστατεύουν το κύρος της Δικαιοσύνης αλλά δίνουν την εντύπωση ότι εμπλέκονται δικαστές σε κομματικά παιχνίδια. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων είχε μεγάλο κύρος και με όλα αυτά συνεχώς κλονίζεται η αξιοπιστία της. Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα, την στάση αυτή δεν την συμμερίζεται η πλειοψηφία των δικαστών”.

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις της κυρίας Θάνου, εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας η εξής ανακοίνωση: 

“Η κυρία Θάνου ξεκίνησε τη δουλειά της με ιδιαίτερο ζήλο. Οφείλει, όμως, από τη νέα της θέση, αντί να επιτίθεται σε πρώην συναδέλφους της, να ακούει και να σέβεται τις θέσεις των δικαστικών ενώσεων. Είναι υποχρεωμένη να απέχει από κάθε είδους παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.Για τη συμπεριφορά της, θα ελέγχεται από τα Κόμματα και την κοινωνία”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε