Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Να είναι καλά τα παιδιά της ΔΙΑΣ που άνοιξαν τον δρόμο» – Ο σύζυγος της ετοιμόγεννης γυναίκας στο newsit.gr

«Να είναι καλά τα παιδιά της ΔΙΑΣ που άνοιξαν τον δρόμο» – Ο σύζυγος της ετοιμόγεννης γυναίκας στο newsit.gr

«Με τη βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ φτάσαμε στο μαιευτήριο», λέει στο newsit.gr ο σύζυγος της γυναίκας που χθες (02.02.2023) έφερε στον κόσμο το παιδί τους πρόωρα και χρειάστηκε η συνοδεία της αστυνομίας.

«Το GPS έλεγε ότι θα φτάσουμε στο μαιευτήριο σε μιάμιση ώρα, αλλά τα παιδιά της ΔΙΑΣ μας πήγαν σε λίγα λεπτά», περιγράφει στο newsit.gr ο σύζυγος της ετοιμόγεννης γυναίκας.

Έτσι κι έγινε. Όπως μας εξηγεί ο πατέρας του νεογέννητου «στον Κηφισό ήταν χάλια η κίνηση και ευτυχώς που ήταν η αστυνομία και μας άνοιξαν τον δρόμο. Τις καθημερινές τα πρωινά γενικά έχει πρόβλημα. Φανταστείτε, το GPS όταν ξεκίνησα από το σπίτι μας στον Πειραιά ”έλεγε” ότι θα φτάναμε στο μαιευτήριο μετά από μιάμιση ώρα. Οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή».

Μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι κινητοποιήθηκαν αρκετές ομάδες της ΔΙΑΣ «όταν ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά, επειδή ήξερα ότι θα έχει πρόβλημα ο Κηφισός, τους ενημέρωσα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε συνοδεία για να μου ανοίξουν τον δρόμο. Οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα. Μιλούσα με το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι να μας βρουν οι ΔΙΑΣ. Είχε ξεκινήσει μονάδα από τον Πειραιά, άλλη μονάδα από το Αιγάλεω, και άλλη μονάδα από το Περιστέρι για να με ”πετύχουν” στην Εθνική Οδό. Νομίζω ότι ήταν η ομάδα ΔΙΑΣ του Περιστερίου που μας βρήκε, άνοιξαν τον δρόμο και μας συνόδευσαν έως το μαιευτήριο μέσα σε λίγα λεπτά».

Χάρις στη βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής και του βοηθού αλλαγάρχη, το μωράκι του νεαρού ζευγαριού γεννήθηκε με ασφάλεια, πρόωρα και αυτή την ώρα η οικογένεια εξακολουθεί να βρίσκεται στο μαιευτήριο, ενώ περιμένουν με ανυπομονησία, όπως είπε ο πατέρας του παιδιού στο newsit.gr, να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις