Ελλάδα

Νάξος: Νεκρός σε χαράδρα ένας 62χρονος – Γλίστρησε και κατρακύλησε στον γκρεμό

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Νάξο. Ένας 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτώση σε χαράδρα το απόγευμα σήμερα (10.04.2025).

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην ορεινή Νάξο, στην περιοχή μεταξύ Δανακού και Λυγαριδίων, όπου ένας 62χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση σε χαράδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας είχε πάει για προσωπικές του εργασίες, καθώς πήγε να επιβλέψει τα ζώα του, όπως συνήθιζε.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φέρεται να γλίστρησε σε απότομο σημείο του μονοπατιού και να κατρακύλησε στον γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Χώρισε, έμαθε kick boxing και ταξίδεψε από τη Γερμανία στην Κρήτη για να ξυλοκοπήσει την πρώην του
Μετά τον χωρισμό τους, ο 27χρονος ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη προκειμένου να εκπαιδευτεί στο kick boxing, ενώ η 25χρονη ξεκίνησε νέα σχέση με την οποία ταξίδεψε στην Κρήτη για διακοπές
iStock