Ελλάδα

Νάξος: Βλάβη στο πλοίο Champion Jet 3 – Ταλαιπωρία για 417 επιβάτες

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ηράκλειο για Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο και Πειραιά

Με καθυστέρηση αναμένεται να καταπλεύσει στα ενδιάμεσα λιμάνια και στον Πειραιά το πλοίο CHAMPION JET 3, στο οποίο επιβαίνουν 417 επιβάτες και 31 άτομα πλήρωμα.

Μία από τις τέσσερις κύριες μηχανές του πλοίου παρουσίασε βλάβη πριν από τον κατάπλου στη Νάξο.

Σημειώνεται πως το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ηράκλειο για Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο και Πειραιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, του επετράπη η συνέχιση του ταξιδιού με τρεις μηχανές, έπειτα από προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες