Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ναύπακτος: 13χρονοι διακινούσαν fake γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Ναύπακτος: 13χρονοι διακινούσαν fake γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 13 ετών, δημιούργησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής clothoff.gr γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών του σχολείου και τις μοίραζαν σε φίλους τους και γνωστούς!

Μάλιστα ο ένας από τους δυο συλληφθέντες ήταν μέλος σε ιδιωτικό γκρουπ στην εφαρμογή TELEGRAM, όπου διακινούσαν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών!

Η υπόθεση, που πραγματικά σοκάρει καθώς πρωταγωνιστές είναι παιδιά που γεννήθηκαν το 2010, ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν ο διευθυντής σχολείου στην Ναυπακτία πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι τον ενημέρωσαν πως μαθητής της Β ΄τάξης δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε άλλους μαθητές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προσήλθε στην Αστυνομία πατέρας μαθήτριας και κατήγγειλε πως η κόρη του έπεσε θύμα των δυο μαθητών και κατασκεύασαν φωτογραφίες με γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα οι δυο 13χρονοι μαθητές είχαν φτιάξει πολλές γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα.

Πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για “προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφίας ανηλίκων, εκδικητική πορνογραφία ” , ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις