Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ για Ελληνικό: Μήπως τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της Αυγής σαν κλειστή πισίνα;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θέση για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό πήρε η Νέα Δημοκρατία, μια ημέρα μετά την επίσκεψη κλιμακίων του ΚΕΕΛΠΝΟ στον καταυλισμό των προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, που διαπίστωσαν μια σειρά σοβαρών προβλημάτων.

Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρός της είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και είχε κάνει λόγο για τραγικές συνθήκες που απειλούσαν τη δημόσια υγεία από την 1η Ιουνίου.

Η ΝΔ επισημαίνει πως «λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει» και πως από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη.
 
Η Νέα Δημοκρατία μάλιστα δεν διστάζει με τη συγκεκριμένη αφορμή, να δώσει συνέχεια στην κόντρα της με την… Αυγή

«Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε “λίμνη” από βρώμικα νερά και λύματα» αναφέρει η ΝΔ και τονίζει:
 
«Περιμένουμε τώρα από την “Αυγή” να κάνει λόγο για … μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την “ικανή” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
 
Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή “πισίνα” για τους πρόσφυγες – μετανάστες.
 
Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε