Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα αιτήματα από “Το Λίπος”! “Δεν έχει τύχει  έως τώρα δίκαιης διαδικασίας”

Νέα αιτήματα από “Το Λίπος”! “Δεν έχει τύχει  έως τώρα δίκαιης διαδικασίας”

Με νέα αιτήματα από την πλευρά των δικηγόρων υπεράσπισης του Γεωργιανού, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος», συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου η συζήτηση σχετικά με το αίτημα έκδοσης του στη Γαλλία.

Οι συνήγοροι του Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από το Δικαστήριο να παρέμβει προκειμένου  οι αρμόδιες αρχές να απαντήσουν άμεσα  στις αναφορές που έχουν υποβάλλει  ήδη από τον Μάιο  για σειρά όπως είπαν παραβιάσεων των δικαιωμάτων του. «Δεν έχει τύχει  έως τώρα δίκαιης διαδικασίας . Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία  παραδιαδικασία», σημείωσαν.

Πλην αυτού του αιτήματος ζήτησαν να υπάρξει  ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης καθώς υποστήριξαν ότι  από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου  υπάρχει παραπληροφόρηση  σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.

Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει  επί των αιτημάτων στην επόμενη συνεδρίασή του που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις