Ελλάδα

Νέα Ερυθραία: Ανήλικοι με ψεύτικο όπλο επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους

Τον τρόμο σκόρπισε το βράδυ της Πέμπτης μια παρέα ανηλίκων, οι οποίοι ντυμένοι στα μαύρα κατευθύνθηκαν στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου της Νέας Ερυθραίας και άρχισαν να εκφοβίζουν συνομηλίκους τους. Μάλιστα, στην παρέα των νταήδων βρίσκονταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, και δύο ανήλικα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης όταν μια παρέα από ανήλικους που βρίσκονταν στο πάρκο, έπεσε θύμα bullying από ομάδα συνομηλίκων της και συγκεκριμένα για οχτώ συνολικά ανηλίκους, μεταξύ αυτών και δύο κοριτσιών. Οι ανήλικοι νταήδες με τη βοήθεια αιχμηρού αντικείμενου και ενός όπλου ρέπλικα απείλησαν και εκφόβιζαν την παρέα των παιδιών που βρίσκονταν στην πλατεία της Νέας Ερυθραίας. 

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό γύρω στις οκτώ και είκοσι. Στις οκτώ και εικοσιπέντε στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ξεκίνησαν να αναζητούν τα άτομα που απείλησαν την παρέα των ανύποπτων ανηλίκων.

Περίπου ένα τέταρτο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στη συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη και Εθνικής Αντιστάσεως δύο μαυροφορεμένα άτομα και προέβησαν σε αστυνομικό έλεγχο.

Στη κατοχή του ενός ανηλίκου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος η οποία ήταν αιχμηρή από τη μία πλευρά της. Ο ανήλικος συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή 46χρονος για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη - «Έπεσα στο πάτωμα και χτύπησα στον καρπό» λέει η σύζυγός του
Η γυναίκα ανέφερε πως είχε καταγγείλει τον άντρα της και πριν από 3 χρόνια, ο 46χρονος κατέθεσε ότι βρισκόταν σε άμυνα αφού η σύζυγός του τού επιτέθηκε πρώτη
Άντρας με χειροπέδες
Υπό κράτηση ένας 76χρονος που χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και έβαλε φωτιά στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, σε περιοχή της Φθιώτιδας, όπου διέφυγε παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο που κατέχει νόμιμα
Θύμα επίθεσης
Δίκη Γρίβα: Κατέθεσαν οι 3 αστυνομικοί που βρίσκονταν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων – «Περιπολικό χρησιμοποιείται όταν υπάρχει κάποιο ανήλικο ή τραυματισμός»
Οι τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο, οι οποίοι αποποιούνται όλες τις ευθύνες
H 28χρονη Κυριακή Γρίβα 4