Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα Ερυθραία: Απολογείται σήμερα ο 40χρονος που σκότωσε τον εργάτη

Νέα Ερυθραία: Απολογείται σήμερα ο 40χρονος που σκότωσε τον εργάτη

Απολογείται σήμερα ο 40χρονος ο οποίος το πρωί του περασμένου Σαββάτου σκότωσε έναν 43χρονο στην Νέα Ερυθραία και τραυμάτισε έναν ακόμα που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου. 

Ο 40χρονος πρόκειται να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας (απόπειρα και τετελεσμένη) της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών αλλά και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. 

Αρχικά, ο 40χρονος απέδωσε την πράξη του, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σε… μάγια που του είχαν κάνει. 

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του 40χρονου, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και δημιουργούσε προβλήματα συχνά στη γειτονιά ενώ το τελευταίο διάστημα πυροβολούσε ανδρείκελα στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε.

click4more: Νέα Ερυθραία: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» -Τι λέει η μητέρα του 40χρονου

Ο ίδιος σε αρκετά βίντεο που αναρτούσε στο λογαριασμό του στο facebook «παρέδιδε μαθήματα» από την ταράτσα του σπιτιού στους διαδικτυακούς του φίλους ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται να κρατά και το ένα από τα σπαθιά σαμουράι το οποίο μαζί με άλλα όπλα (περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, δρεπάνια, λεπίδες σε σχήμα άστρου) και σφαίρες βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

Για τις καταγγελίες των γειτόνων του 40χρονου πως είχαν ενημερώσει  τις αστυνομικές αρχές και την προηγούμενη ακόμα ημέρα για την παραβατική συμπεριφορά του, αλλά αδιαφόρησαν, έχει παρέμβει και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις